Διαβάζετε το κείμενο...
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Σήμερα το πρωί κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Ε.Κ.Μ Νομού Κοζάνης με την συμμετοχή υποψηφίων βουλευτών του νομού και τον Ευρωβουλευτή Νίκο Χουντή επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας. Σκοπός του ήταν να ενημερωθεί για τα προβλήματά του νοσοκομείου, να ενημερώσει την Διοίκηση και τους εργαζόμενους για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία και ειδικότερα για τις θέσεις του σε ζητήματα υγείας που αφορούν την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Η διορισμένη από το ΠΑΣΟΚ διοικήτρια και υποψήφιά του στην προηγούμενη εκλογική περίοδο κ. Μπούρτσου αν και είχε ειδοποιηθεί εγκαίρως και εγγράφως με επιστολή από την Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ ν. Κοζάνης για την επίσκεψη του κλιμακίου, απουσίαζε και τα γραφεία της διοίκησης ήταν κλειστά!

Η κ. Μπούρτσου επικαλέστηκε ότι προέκυψε προσωπικό της ζήτημα την τελευταία στιγμή. Φυσικά δεν όρισε κανέναν αντικαταστάτη για να ξεναγήσει το κλιμάκιο στο Νοσοκομείο και να μιλήσει για τα προβλήματά του.

Πέρα από την αλγεινή εντύπωση που προκαλεί η απουσία της Κ. Μπούρτσου και την αφιλόξενη στάση της, προκύπτει και ένα μείζων πρόβλημα μεθοδευμένου πολιτικού αποκλεισμού του ΣΥΡΙΖΑ από όλες εκείνες τις δυνάμεις που οδήγησαν στην μνημονιακή υποδούλωση της χώρας μας.

Η διοικήτρια του νοσοκομείου κατά καιρούς έχει προσφέρει την φιλοξενία της σε πολιτικούς της φίλους και σε εκπρόσωπους της Ν.Δ. Τους υποδέχθηκε περιχαρής δημιουργώντας ένα πολυσέλιδο φωτογραφικό άλμπουμ πολιτικής συνενοχής, με στιγμιότυπα από τα εγκλήματα που διαπράξανε τον χώρο της υγείας.

O φόβος που έχει προκαλέσει η πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και την προοπτική αριστερής διακυβέρνησης, έχει πανικοβάλει την πολιτική εξουσία και τους κατά τόπους κρατικοδίαιτους υπαλλήλους της. Και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που ούτε τα προσχήματα μιας κατ΄ επίφαση δημοκρατικής στάσης δεν μπορούν να κρατήσουν.

ΣΥΡΙΖΑ Νομού Κοζάνης

σσ: Το βίντεο Δημοσιεύτηκε στις 28 Απρ 2012 από      και δημοσιεύτηκε στα ¨Νέα της Πτολεμαίδας¨

Advertisements

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Εισάγετε τη διεύθυνση ηλ. αλληλογραφίας σας για να παρακολουθείτε τις νεότερες αναρτήσεις της σελίδας μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

  • 63,423 προβολές
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: