Διαβάζετε το κείμενο...
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μία απάντηση στην κυρία Αναστασία Μπούρτσου

ΧΡΕΟΚOΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΡΕΟΚOΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Με έκπληξη αλλά και θαυμασμό για το αυτάρεσκο της απάντησης διαβάσαμε στον τύπο γραπτό και ηλεκτρονικό τις δηλώσεις της κοινής Διοικήτριας των Διασυνδεομένων Νοσοκομείων κας Μπούρτσου.

Η Διοικήτρια εγκαλεί όλους και όσους μιλούν  για τα ζητήματα υγείας επικαλούμενη το ανανεωτικό και προοδευτικό, το οποίο όπως αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης υπηρετεί η ίδια σε 24ωρη βάση.

 • Επειδή κ. Διοικήτρια είναι διορισμένη από τους πολιτικούς της προϊσταμένους και μισθοσυντήρητη του ¨κοινωνικού¨ κράτους και μάλιστα με παχυλό μισθό που φρόντισαν να της εξασφαλίσουν.
 • Επειδή η παρουσία της στο Μποδοσάκειο και ο απολογητισμός της απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές σημαδεύτηκε από μία λυσσαλέα επίθεση στον χώρο της υγείας.
 • Επειδή η παρουσία της στον χώρο της υγείας σημαδεύτηκε από αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και η ίδια αγνόησε με κραυγαλέο τρόπο τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας έχοντας την σιγουριά της παρουσίας μεγαλόσχημων πολιτικών της φίλων.
 • Επειδή δεν την τιμά η απαξίωση του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Νίκο Χουντή την στιγμή που που υποδέχεται και τον τελευταίο πολιτευτή ΠΑΣΟΚ ή Ν. Δημοκρατίας.

Ενημερώνουμε με την σειρά μας την τοπική κοινωνία για το πώς αξιοποιεί το 24τράωρό της  η κ. Μπούρτσου και τις λύσεις που έδωσε στα προβλήματα των Νοσοκομείων.

 1. Εργάζεται για την παθολογική κλινική με ¨Εντέλλεσθε ¨σε γιατρούς, που φέρνει με το ζόρι για να εφημερεύσουν. Με ότι κινδύνους κρύβει αυτή η ενέργεια.
 2. Εργάζεται ειδικά το τελευταίο οκτάμηνο για την λειτουργία της Παθολογικής κλινικής φροντίζοντας να λειτουργεί με δύο ειδικούς γιατρούς, με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία της Παθολογικής αλλά και το Διαβητολογικό ιατρείο
 3. Εργάζεται για την παράνομη είσπραξη των 5 ευρώ όσων πολιτών προσέρχονται στο Τμήμα επειγόντων περιστατικών, ενώ υπάρχει συγκεκριμένη απόφαση του Υπουργείου Υγείας για την ΜΗ πληρωμή.
 4. Εργάζεται για την παράνομη μετατροπή του αποθεματικού των 1.100.00 € του Μποδοσάκειου σε ομόλογα δημοσίου μαζί με τους πολιτικούς της προϊσταμένους με προοπτική το κούρεμά τους
 5. Εργάζεται για την έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής, απαραίτητης για τα νοσοκομεία όπου και όταν ¨χρειάζεται¨, επίσης για τις ελλείψεις σε αναλώσιμα που δυσχεραίνουν την λειτουργία των εργαστηρίων
 6. Εργάζεται για την πλήρη έλλειψη διάλογου με τους πολίτες την αυτοδιοίκηση και τους συλλογικούς φορείς των τοπικών κοινωνιών.
 7. Εργάζεται για την  υποβάθμιση του Μποδοσάκειου συναινώντας με τον υπόλοιπο σχεδιασμό για την υγεία που προβλέπει συρρικνώνεις συγχωνεύσεις
 8. Εργάζεται για την μείωση των κρεβατιών του Μποδοσάκειου την ίδια στιγμή που πραγματοποιείται η διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου και δρομολογούνται επεκτάσεις με χρήματα του ΕΣΠΑ.
 9. Εργάζεται για να αποκτήσει περισσότερα προβλήματα η ήδη προβληματική μονάδα εντατικής θεραπείας.
 10. Εργάζεται τέλος μαζί με  την μνημονιακή κυβέρνηση για την ιδιωτικοποίηση της υγείας και την συρρίκνωση των  μισθών του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Και για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, ενημερώνουμε την Διοικήτρια ότι και εμείς εργαζόμαστε συλλογικά 24 ώρες το 24ωρο.

 • Εργαζόμαστε για να εξαφανίσουμε τους διεθνείς τοκογλύφους και τους πολιτικούς τους εισπράκτορες.
 • Εργαζόμαστε για μία άλλη διοίκηση των κοινωνικών οργανισμών που θα προέρχεται από τον λαό και δεν θα εξυπηρετεί πολιτικές αντιπαροχές.
 • Εργαζόμαστε για μια Δημόσια υγεία για όλον τον λαό.
 • Εργαζόμαστε για την αριστερή προοπτική της ελληνικής κοινωνίας
Advertisements

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Εισάγετε τη διεύθυνση ηλ. αλληλογραφίας σας για να παρακολουθείτε τις νεότερες αναρτήσεις της σελίδας μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

 • 63,595 προβολές
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: