Διαβάζετε το κείμενο...
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Το εκλογικό αποτέλεσμα της  6ης Μάη, αποτυπώνει την λαϊκή βούληση.

Ο λαός αποφάσισε και την πλήρη ανατροπή των δυνάμεων που επέβαλαν την πολιτική των μνημονίων  παραβιάζοντας κάθε έννοια δημοκρατίας.

H αριστερά διατύπωσε με σαφήνεια την πρότασή της, για δημοκρατική διέξοδο και την προοπτική αριστερής διακυβέρνησης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ όλη την προεκλογική περίοδο βρέθηκε αντιμέτωπος με τις δυνάμεις εκείνες που πισωγύρισαν την ελληνική κοινωνία στον εργασιακό μεσαίωνα. Καλλιέργησαν τον φόβο και τον ρατσισμό και εκχώρησαν εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα.

Βρέθηκε αντιμέτωπος με την κυριαρχία των ΜΜΕ που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην δημοκρατική εκτροπή εκβιάζοντας την κοινωνία, φιμώνοντας τον πολιτικό μας λόγο.

Η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στα χέρια της Αριστεράς, για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία, στέλνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Στέλνει όμως και ένα μήνυμα ευθύνης στα κόμματα της αριστεράς, που έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στην ενότητα και την συνεργασία, ή την καταγραφή ενός ακόμη ιστορικού λάθους, που θα οδηγήσει σε περιπέτειες την αριστερά και την ελληνική κοινωνία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υποψήφιους βουλευτές, τα στελέχη και τα μέλη μας, τους δεκάδες φίλους που βοήθησαν να φθάσουμε σε αυτήν την μεγάλη νίκη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες πολίτες της Εορδαίας που μας συμπαραστάθηκαν με κάθε μέσο στον μεγάλο αυτόν αγώνα, κατακλύζοντας καθημερινά το εκλογικό μας κέντρο.

Περιμένοντας τώρα με αγωνία τις πολιτικές εξελίξεις στέλνουμε αγωνιστικό ενωτικό μήνυμα στις δυνάμεις της αριστεράς και της οικολογίας, τον ελληνικό λαό, για τον σχηματισμό ενός παλλαϊκού αγωνιστικού μετώπου.

Προχωράμε για την μεγάλη νίκη των δυνάμεων της αριστεράς, για την ανατροπή των μνημονίων και των αντιλαϊκών πολιτικών

Advertisements

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Εισάγετε τη διεύθυνση ηλ. αλληλογραφίας σας για να παρακολουθείτε τις νεότερες αναρτήσεις της σελίδας μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

  • 63.866 προβολές
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: