Διαβάζετε το κείμενο...
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:«Η απολύτως αποδοκιμασμένη πολιτική του Υπουργείου Περιβάλλοντος δεν πτοεί τον Υπουργό»

Παρόλο που οι εκλογές έδειξαν με σαφήνεια την αποδοκιμασία του κόσμου στις μνημονιακέςπολιτικές και στους εκπροσώπους αυτών, η κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη κατάπερίπτωση, να παίρνει παράνομα μέτρα και να «τακτοποιεί» υποθέσεις πουεξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα δανειστών, επιχειρηματιών και λοιπών εκμεταλλευτών της ελληνικής κοινωνίας.

Βεβαίως την ίδια ώρα για αποφάσεις που δεν τους βολεύουν,  οι αρμόδιοι Υπουργοί δεν υπογράφουν, όπως για παράδειγμα  για τα οικονομικά/έσοδα των Δήμων της χώρας,  με όλα ταφιλοκυβερνητικά sites να λένε πως γι’αυτό φταίει η ακυβερνησία!  Ταυτόχρονα όμως, υπάρχουν και «δραστήρια»Υπουργεία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Υπουργείο Περιβάλλοντος και ΚλιματικήςΑλλαγής. Ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αρχιτέκτονας μιας σειράς καταστροφικών πολιτικών και στην οικονομία και στο περιβάλλον, αποδοκιμάστηκε και δενεκλέχτηκε στις 6 Μαΐου. Παρ’ όλα αυτά μετά τις εκλογές έβαλε την υπογραφή του σε  πληθώρα Υπουργικών Αποφάσεων που αφορούν εγκρίσεις περιβαλλοντικών όρων για μια σειρά έργων, όπως: Αιολικό πάρκο στα Άγραφα, την Καρδίτσα και τη λίμνη Πλαστήρα, αιολικός σταθμός στο δήμο Αμφιλοχίας, στην Κοζάνη, στα Τζουμέρκα, μονάδα επεξεργασίας απορριμάτων και ΧΥΤΥ στο νομό Καβάλας, ορυχεία στη Μήλο, μικρά υδροηλεκτρικά σε διάφορους νομούς κ.ο.κ. Καταλαβαίνουμε τους λόγουςτης βιασύνης του κ. Υπουργού, αλλά του υπενθυμίζουμε ότι είναι υπηρεσιακόςΥπουργός που δεν εκλέχτηκε στις πρόσφατες εκλογές και άρα ας δείξει λίγοσεβασμό σε αυτό το αποτέλεσμα και ας σταματήσει να τακτοποιεί υποθέσεις για τιςοποίες απαιτείται η ενημέρωση και η σύμφωνη γνώμη  των τοπικών κοινωνιών.

Διώτη Ηρώ, βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α Λάρισας (Γραφείο Τύπου).

Advertisements

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Εισάγετε τη διεύθυνση ηλ. αλληλογραφίας σας για να παρακολουθείτε τις νεότερες αναρτήσεις της σελίδας μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

  • 63,595 προβολές
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: