Διαβάζετε το κείμενο...
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Εορδαίας για το κλείσιμο της Παθολογικής κλινικής

Δευτέρα, 21 Μάιος 201

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που υπήρξαν από την Παρασκευή το βράδυ 18/05 με το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ την μεταφορά των ασθενών σε άλλα νοσοκομεία της ευρύτερης περιοχής, αλλά και την διαφαινόμενη νέα υποβάθμιση του ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ -Την αδιαφορία κεντρικών αλλά και τοπικών πολιτικών προσώπων, που από τον περασμένο Νοέμβριο δεν φρόντισαν στην στελέχωση της Παθολογικής κλινικής με αποτέλεσμα αυτή να κλείσει.

-Την διασπορά ψευδών ειδήσεων, πως «τάχα φταίνε οι γιατροί» για το κλείσιμο της.

-Την κοροϊδία με την προκήρυξη των δύο παθολόγων ιατρών μόλις στις 04/04/2012 (προεκλογική περίοδος) και καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει αυτό.

-Την υποβάθμιση της υγείας στην περιοχή με τα «τεχνάσματα» του πρώην Υπουργού Υγείας.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ στο κάλεσμα του Ιατρικού Συλλόγου Ν.Κοζάνης και της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Δυτικής Μακεδονίας (ΕΙΝΔΥΜ), στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ΤΡΙΤΗ 22-05-2012 και ώρα 10:00 στο προαύλιο του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου.

ΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

Advertisements

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Εισάγετε τη διεύθυνση ηλ. αλληλογραφίας σας για να παρακολουθείτε τις νεότερες αναρτήσεις της σελίδας μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

  • 63,423 προβολές
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: