Διαβάζετε το κείμενο...
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι κήρυκες του χάους

Πατσώνας ΜανώληςΤου Μανώλη Πατσώνα υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΠΕ Κοζάνης

Μας περιμένουν σεισμοί, λοιμοί και καταποντισμοί μας λένε οι κήρυκες του χάους και όσοι γλιτώσουν από αυτές τις «πληγές», θα μαστιγώνονται εσαεί από την νεοσιδηρά κυρία και φίλη των θεωρητικών του χάους κ. Μέρκελ, αν ψηφίσουμε αντεθνικά, δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι αυτοί που συναίνεσαν με την πολιτική τους να γίνει η χώρα μας το νεοφιλελεύθερο πειραματόζωο της Ευρωζώνης. Που αποτέλεσαν και αποτελούν το Δούρειο Ίππο για την είσοδο του ΔΝΤ όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την ΕΕ που με τις συνταγές του καταστρέφει και αποσταθεροποιεί τις κοινωνίες, αποδομόντας όλες τις κατακτήσεις των εργαζόμενων που κατακτήθηκαν με αίμα εδώ και πολλές-πολλές δεκαετίες. Που δεν τόλμησαν ποτέ να διαπραγματευθούν υπέρ των συμφερόντων του λαού μας, υπό τον φόβο των αποκαλύψεων των λιστών της Siemens. Που κάθε φορά επιστρέφοντας από την δήθεν διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους αξιωματούχους, το μόνο που έκαναν ήταν, να μεταφέρουν και να χρησιμοποιούν τα επιχειρήματα των ξένων εναντίον του λαού τους. Που έβγαζαν βρυχηθμούς  λιονταριών προς τα μέσα και κραυγούλες υποτέλειας προς τα έξω.

Και τώρα αφού πήραν την πρώτη ψυχρολουσία από τους ψηφοφόρους, αποφάσισαν και πάλι πως πρέπει να μας σώσουν. Όχι βέβαια από τον εαυτό τους, ως όφειλαν, αλλά από τους κακούς δαίμονες, δηλαδή το ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι ξεκίνησαν σε συγχορδία με τα ντόπια και ξένα αφεντικά τους, συνεπικουρούμενοι από τα μεγάλα ΜΜΕ, μία λυσσώδη προπαγάνδα. Μας βομβαρδίζουν συνεχώς με το ψευτοδίλημμα Ευρώ και μνημόνιο ή καταγγελία του μνημονίου και έξοδος από το Ευρώ. Τι και αν γνωρίζουν ότι αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα; Τι και αν γνωρίζουν τις θέσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να συμβεί, γιατί δεν συμφέρει κανέναν. Τι και αν δηλώνει ο Γιούγκερ – προφανώς χολωμένος γιατί χάνει τη θέση του από τον Σοιμπλε- ότι όλα αυτά είναι ανοησίες και ότι η Λαγκάρτ μιλάει για το τεράστιο κόστος που θα έχει η Ευρωζώνη από μία ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ, ο δε Κρούγκμαν για κατάρρευση ολόκληρης της Ευρωζώνης.

Μήπως αμφιβάλει κανείς ότι αν το συμφέρον των ισχυρών της Ευρώπης ήταν μια έξοδος της Ελλάδας από το Ευρώ, δε θα το είχαν κάνει εδώ και πολύ καιρό; Συνεχίζουν όμως μονότονα, γιατί προσπαθούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να ξεχάσουμε ότι, το μοναδικό που έχουν να προτείνουν είναι η πιστή εφαρμογή του μνημονίου με τα καταστρεπτικά του αποτελέσματα για την κοινωνία.

Μετά από πολλά-πολλά χρόνια το πραγματικό δίλημμα που τίθεται είναι αριστερά ή δεξιά, κοινωνική ευημερία για το καλό των πολιτών ή εργασιακός μεσαίωνας και ραγιαδισμός.
Καλώ όλους τους σκεπτόμενους πολίτες να τοποθετηθούν στο πραγματικό δίλημμα. Καλώ τους προοδευτικούς πολίτες, που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις 6 του Μάη, να απεγκλωβιστούν από τις δεσμεύσεις που τυχόν έχουν, γιατί οι κυβερνώντες μετέτρεψαν τις υποχρεώσεις μιας ευνομούμενης δημοκρατίας προς τους πολίτες, σε ρουσφετολογικές εξυπηρετήσεις, δημιουργώντας την κοινωνία της συνενοχής.
Τώρα είναι η μεγάλη ώρα, η ώρα ευθύνης προς τη νεολαία μας, προς τις επόμενες γενεές.

Υ.Γ.
Όσο για τις δημοσκοπήσεις, ας θυμηθούμε τα προεκλογικά ποσοστά. Θυμίζω, ΣΥΡΙΖΑ  11%,   ΠΑΣΟΚ 16%.

Advertisements

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Εισάγετε τη διεύθυνση ηλ. αλληλογραφίας σας για να παρακολουθείτε τις νεότερες αναρτήσεις της σελίδας μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

  • 63,423 προβολές
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: