Διαβάζετε το κείμενο...
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ στο από10/9/2012 δημοσίευμα του «παρατηρητή» στην ιστοσελίδα kozan.gr

Το εν λόγω δημοσίευμα είναιαπολύτως ανακριβές για να μην πούμε συκοφαντικό και υποβολιμαίο. Ουδέποτε ετέθηθέμα αναίρεσης της στήριξης της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος να ζεις» και του επικεφαλής της Λευτέρη Ιωαννίδη.

Ο ΣΥΝ και ο ΣΥΡΙΖΑ συνέπραξαν στη δημιουργία της κίνησης και έκτοτε συμμετέχουν με μέλη τους τόσο στη Συντονιστική Επιτροπήόσο και στη Γενική Συνέλευση. Τα όργανα αυτά είναι και τα μόνα αρμόδια για τιςτρέχουσες αποφάσεις της κίνησης, καθώς και για ζητήματα ευρύτερης σημασίας(πολιτικές θέσεις, ιδεολογικό πλαίσιο κ.λπ.). Τα δε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που συμμετέχουν σε αυτά, συνδιαμορφώνουν τις αποφάσεις με απόλυτη ελευθερία, με πλήρησεβασμό στην αυτονομία τους και μακριά από στενές μικροκομματικές αντιλήψεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για λόγους αρχής όχι μόνο δεν προτίθεται να έχει την πρωτοκαθεδρία στην κίνηση,αλλά θα επιδιώξει με όλες του τις δυνάμεις τη διεύρυνσή της με ενεργούς και ανεξάρτητους πολίτες. Η καταλυτική παρέμβαση της κίνησης στα αυτοδιοικητικά πράγματα του Δήμου Κοζάνης μπορεί νααλλάξει το τοπίο ώστε ο Δήμος νααποτελέσει πράγματι κύτταρο της δημοκρατίας και ανάχωμα στη λαίλαπα των μνημονίων, προτάσσοντας δραστηριότητες αλληλεγγύης και προστατεύοντας συλλογικάαγαθά. Τέτοιου είδους δημοσιεύματα στοχεύουν στο να εμποδίσουν την ανάπτυξη και διεύρυνση της κίνησης γιατίαποτελεί κίνδυνο για το κατεστημένο και ελπίδα για την πόλη.

ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Π.Κ. ΚΟΖΑΝΗΣ

Advertisements

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Εισάγετε τη διεύθυνση ηλ. αλληλογραφίας σας για να παρακολουθείτε τις νεότερες αναρτήσεις της σελίδας μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

  • 63,423 προβολές
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: