Διαβάζετε το κείμενο...
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση Ευγενίας Ουζουνίδου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Π.Ε. Κοζάνης, για τις κινητοποιήσεις και τα διακαιώματα των ένστολων

Κοζάνη, 11/9/2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ βρίσκεται στο πλευρό των ένστολων- αστυνομικών, πυροσβεστών, λιμενικών- στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στη νέα σφαγιαστική μείωση των μισθών τους και στον αγώνα τους για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.

Για μας, τη ριζοσπαστική Αριστερά, η δημόσια ασφάλεια και η πολιτική προστασία αποτελούν δημόσιο αγαθό. Οι ένστολοι εργαζόμενοι βρίσκονται στην ίδια μεριά του δρόμου με την υπόλοιπη κοινωνία και η ενότητα του αγώνα τους είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να ανατρέψει αυτή την απάνθρωπη πολιτική που ακολουθεί η συγκυβέρνηση με την καθοδήγηση της τρόικας και έχει στόχο την εξαθλίωση των Ελλήνων εργαζομένων και τη μετατροπή της χώρας μας σε κρανίου τόπο.

Οι εργαζόμενοι δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν μεταξύ τους και οι ένστολοι εργαζόμενοι είναι κομμάτι του λαού μας που βρίσκονται απέναντι σε μια πρωτοφανή επίθεση, την επίθεση των νέων μέτρων υπερ- λιτότητας.

Οι κινητοποιήσεις των ένστολων ωστόσο, πρέπει να ενταχθούν σε ένα ευρύτερο αντιμνημονιακό και λαϊκό μέτωπο, το οποίο θα αποτελέσει την αρχή του τέλους μιας κυβέρνησης που θέλει να μας οδηγήσει στον κοινωνικό όλεθρο.

Ευγενία Ουζουνίδου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Π.Ε. Κοζάνης

Advertisements

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Εισάγετε τη διεύθυνση ηλ. αλληλογραφίας σας για να παρακολουθείτε τις νεότερες αναρτήσεις της σελίδας μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

  • 63,423 προβολές
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: