Διαβάζετε το κείμενο...
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΕΟΡΔΑΙΑΣ: ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 12.00

14 ΝΟΕΜΒΡΗ: ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

Με την ψήφιση των μέτρων και του πιο ακραίου προϋπολογισμού λιτότητας και ύφεσης η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη συνεχίζει με τον πιο σκληρό τρόπο την βάρβαρη, αντικοινωνική και συγχρόνως αναποτελεσματική για την κατάσταση της χώρας και της οικονομίας «μνημονιακή πολιτική».

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει την ίδια ώρα που ξεπουλά τον δημόσιο πλούτο και προσδένει τη χώρα στο άρμα Μέρκελ. Πανηγυρίζει την ώρα που δέχεται απανωτά χαστούκια από τους διεθνείς πολιτικούς της φίλους. Πανηγυρίζει την ίδια ώρα που «ρίχνει τα τείχη» υπεράσπισης της κοινωνίας και της χώρας.

Οι πανηγυρισμοί της θα πάψουν γρήγορα. Η ίδια η σκληρή πραγματικότητα, η οργή, η αγωνιστική διάθεση και κινητοποίηση του λαού μας συντρίβει καθημερινά τα σχέδια της. Βάζει τέλος στη πολιτική κοινωνικού κανιβαλισμού, φαυλότητας, κυνισμού, αναξιοπρέπειας και ανευθυνότητας απέναντι στη κοινωνία. Ο λαός μας δεν ανέχεται ψέματα και εκβιασμούς. Δεν ανέχεται να ξεπουλιέται ο δημόσιος πλούτος και το μέλλον της χώρας. Δεν ανέχεται την κατάργηση των πιο στοιχειωδών κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων. Δεν ανέχεται να παίρνει το δρόμο της μετανάστευσης η νέα γενιά, διωγμένη από την ίδια την κυβέρνηση της χώρας και την πολιτική της.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δίνει και συνεχίζει χωρίς τέλος τον αγώνα του με βάση τις ανάγκες του λαού και της χώρας. Δίνει τον αγώνα της ακύρωσης των μνημονίων και της εφαρμογής του εναλλακτικού ριζοσπαστικού προγράμματος που προτείνει. Η ώρα αυτή, η ώρα της κυβέρνησης της Αριστεράς πλησιάζει. Και με τη θέληση του λαού μας, σύντομα η κυβέρνηση της Αριστεράς, η κυβέρνηση της ελπίδας, θα είναι χειροπιαστή πραγματικότητα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, τα μέλη και οι φίλοι του, θα συνεχίζουν να συμμετέχουν και να πρωταγωνιστούν στα μεγάλα μαζικά κινήματα αντίστασης, αλληλεγγύης, ενεργητικής και παθητικής ανυπακοής.

Η τρικομματική κυβέρνηση πέρασε μέτρα και προϋπολογισμό στη Βουλή, αξιοποιώντας την ισχνή πια κοινοβουλευτική της πλειοψηφία.

Τα μέτρα αυτά είναι απαράδεκτα στην συνείδηση του λαού μας και δεν θα περάσουν, θα ανατραπούν στην πράξη.

Καλούμε το λαό μας με τους αγώνες του να ακυρώσει τα σχέδια κυβέρνησης και τρόικας, να επιβάλλει τη μόνη ειρηνική και δημοκρατική λύση. Εκλογές και κυβέρνηση της Αριστεράς. Νέα πορεία της χώρας μακριά από μνημόνια καταστροφικής ύφεσης και λιτότητας, με δημοκρατία, αξιοπρέπεια, παραγωγική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη.

-Σήμερα η φωνή μας ενώνεται με τη  φωνή των εργαζόμενων της Ευρώπης και γίνεται κραυγή απέναντι στην βαρβαρότητα και την φτωχοποίηση.

-Η Ευρώπη των λαών απαντά με πολιτική πανευρωπαϊκή πανεργατική απεργία.

-Οι εργαζόμενοι της Ευρώπης φράζουν τον δρόμο της λιτότητας και λένε όχι στην απαξίωση της ζωής τους. Ανοίγουν τον δρόμο για δημοκρατική διέξοδο από την κρίση.

-Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΕΟΡΔΑΙΑΣ καλεί τους εργαζόμενους, να συμμετέχουν ενεργά στην κινητοποίηση των εργατικών συνδικάτων.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 12

Advertisements

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Εισάγετε τη διεύθυνση ηλ. αλληλογραφίας σας για να παρακολουθείτε τις νεότερες αναρτήσεις της σελίδας μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

  • 63,595 προβολές
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: