Διαβάζετε το κείμενο...
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Κοζάνη, 17/11/2012

«Η Δημοκρατία βρίσκεται σε καθεστώς έκτακτης μνημονιακής ανάγκης»

Δεκαετίες μετά την πτώση της Χούντας των Συνταγματαρχών, η Δημοκρατία είναι σε καθεστώς «έκτακτης μνημονιακής ανάγκης», με την προσήλωση των εμπνευστών της στα συμφέροντα των πιστωτών και του κεφαλαίου, στην υπερλιτότητα, στην ανεργία, και στη φτώχεια.

Η εξέγερση του ελληνικού λαού το 1973 συνεχίζει να εμπνέει τους αγώνες του σήμερα για δημοκρατία, ειρήνη, ισότητα και κοινωνική απελευθέρωση. Συνεχίζει να δείχνει το δρόμο για το πως ο λαός μπορεί να πιστέψει στις δυνάμεις του, να αμφισβητήσει τη λογική των μονόδρομων και να οργανώσει τις αντιστάσεις ενάντια στην καταπίεση και τον αυταρχισμό.

Η τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Απομονωμένη από έναν ολόκληρο λαό που βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα νέο ολοκαύτωμα αλλά και αποφασισμένος να αγωνιστεί για να τους εκδιώξει. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Π.Ε. Κοζάνης καλεί όλους τους πολίτες της Περιφέρειας να βρεθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ανατροπή της τρικομματικής κυβέρνησης. Για να πυροδοτήσουν μια μεγάλη πολιτική και κοινωνική αλλαγή.

 

Advertisements

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Εισάγετε τη διεύθυνση ηλ. αλληλογραφίας σας για να παρακολουθείτε τις νεότερες αναρτήσεις της σελίδας μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

  • 63,423 προβολές
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: