Διαβάζετε το κείμενο...
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Συνάντηση της Ευγενίας Ουζουνίδου, Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

                                                              8/10//2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο ΠΕΚΑ της Ευγενίας Ουζουνίδου, Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Στ. Καλαφάτη, με θέματα: α) χρόνιο πρόβλημα του σχεδίου  πόλεως Σιάτιστας  και β) τα προβλήματα που ανέκυψαν από την ανάρτηση των πινάκων της Κτηματολογίου Α.Ε .

 Στη συνάντηση παρευρέθηκαν  ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Κωνσταντίνος Μαθιουδάκης και η Διευθύντρια κ. Κουφογιάννη.

Αναφορικά με το πρώτο θέμα και προκειμένου για την επίλυση του χρόνιου αυτού προβλήματος, αποφασίσθηκε με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή  Υπουργού ΠΕΚΑ να συγκληθεί άμεσα σύσκεψη των τριών συναρμόδιων Υπουργείων, ΠΕΚΑ, Πολιτισμού, Μακεδονίας Θράκης και του ενδιαφερόμενου Δήμου Βοΐου.

Αναφορικά με το δεύτερο θέμα, ο Αναπληρωτής Υπουργός σημείωσε ότι είναι ένα πρόβλημα που ανακύπτει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας  και συμφωνήθηκε να διερευνηθεί περαιτέρω με το Δασαρχείο και την Κτηματολόγιο Α.Ε το πλήθος και το μέγεθος των προβλημάτων από τη μεριά της Βουλευτή. Το θέμα αυτό θα συζητηθεί διεξοδικά και στην αρμόδια Επιτροπή ενόψει και του προς διαβούλευση νομοσχεδίου για τα δασικά οικοσυστήματα.

Advertisements

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Εισάγετε τη διεύθυνση ηλ. αλληλογραφίας σας για να παρακολουθείτε τις νεότερες αναρτήσεις της σελίδας μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

  • 63,423 προβολές
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: