Διαβάζετε το κείμενο...
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Συνάντηση της Ευγενίας Ουζουνίδου, βουλευτή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρόεδρο της «Εγνατία Α.Ε.»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 19/12/2013

 

 Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18/12/13 στη Βουλή μεταξύ της Ευγενίας Ουζουνίδου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συνεργατών και του προέδρου της «Εγνατία Α.Ε.» κ. Π. Σαββαϊδη, παρουσία του προέδρου και του μέλους του Δ.Σ. της εταιρείας κ. Κ. Χατζή.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η πληροφόρηση του ΣΥΡΙΖΑ για τα ζητήματα της  εταιρείας «Εγνατία Α.Ε.»

Ο κ. Σαββαϊδης  ενημέρωσε  τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την πορεία της εταιρείας, τη δυναμική της και τα έργα που εκτελεί και παρακολουθεί, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. Παράλληλα σημείωσε το ρόλο και το έργο των εργαζομένων της εταιρείας, συμπληρώνοντας πως «είναι απαραίτητοι και δεν περισσεύει κανείς».

Η Ε. Ουζουνίδου εξέφρασε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ προς την «Εγνατία Οδό Α.Ε.» ως δημόσιου φορέα υλοποίησης υποδομών στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά πλέον και σε όλη την επικράτεια (της νησιωτικής χώρας συμπεριλαμβανομένης) και τόνισε την ολοένα και μεγαλύτερη εξωστρεφή δραστηριότητά της στο Εξωτερικό. Επίσης, έθεσε θέματα συμβατικών εκκρεμοτήτων των τμημάτων του έργου που  ολοκληρώθηκαν πρόσφατα και επισήμανε την ανάγκη επίλυσής τους δια της αυτονόητης δικαστικής οδού.

Ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξαντλήσει, «σηκώνοντας» στο αμέσως επόμενο διάστημα το ζήτημα κεντρικά, όλα τα πολιτικά και νομικά όπλα για την αποτροπή της Παραχώρησης.

Τέλος, ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει από τον αρμόδιο υπουργό να ενημερώσει την Αξιωματική Αντιπολίτευση για τους σχεδιασμούς του, απαιτώντας την αναβάθμιση και όχι τη συρρίκνωση των φορέων υλοποίησης δημόσιων υποδομών.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Advertisements

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Εισάγετε τη διεύθυνση ηλ. αλληλογραφίας σας για να παρακολουθείτε τις νεότερες αναρτήσεις της σελίδας μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

  • 63,423 προβολές
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: