Διαβάζετε το κείμενο...
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Τηρώντας τις μνημονιακές  της δεσμεύσεις,  η κυβέρνηση υλοποιεί  την πώληση της ΔΕΗ ξεκινώντας από τα δίκτυα μεταφοράς

Στο στόχαστρο  σήμερα μπαίνει ο ΑΔΜΗΕ, η ραχοκοκαλιά της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού και του ηλεκτρικού συστήματος της χώρας που χτίζεται 60 χρόνια τώρα από το υστέρημα του ελληνικού λαού.

Εμείς, λέμε ότι αυτή είναι μια εγκληματική επιλογή, ότι πρέπει να υπάρξει μια ευρύτερη δυνατή συσπείρωση για να αποτραπεί το δεύτερο και χειρότερο στάδιο της μνημονιακής λαίλαπας, αυτό της εκποίησης του δημόσιου πλούτου.

Πώληση του ΑΔΜΗΕ και της ΔΕΗ σημαίνει:

  • Διάλυση της Στρατηγικής Εθνικής Υποδομής, που αποτελεί Θεμέλιο για την Εθνική Άμυνα και την Ασφάλεια της Πατρίδας μας.
  • Διάλυση της Στρατηγικής Εθνικής Υποδομής, που είναι καθοριστική για την οικονομική και παραγωγική ανάπτυξη της χώρας, που εξασφαλίζει τον απρόσκοπτο εφοδιασμό κάθε παραγωγικής δραστηριότητας με ηλεκτρικό ρεύμα και που επιδρά στην τελική τιμή κάθε προϊόντος και υπηρεσίας.

Ειδικά για την περιοχή μας, η πώληση του ΑΔΜΗΕ και η περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ θα αποτελέσει το τελειωτικό χτύπημα.

Στα σπλάχνα αυτής της γης πάτησε η ανάπτυξη της χώρας και η περιοχή έδωσε πολλά στο όνομα αυτής της ανάπτυξης.

Καλούμε τον λαό, τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα, τους ΟΤΑ, τις ενώσεις καταναλωτών και επιχειρηματιών, τους αγροτικούς συνεταιρισμούς, τα πολιτικά και κοινωνικά κινήματα σε ένα μεγάλο μέτωπο αντίστασης που θα ανατρέψει τα σχέδια της κυβέρνησης.

Καλούμε επίσης το πολιτικό προσωπικό της περιοχής να αναλάβει τις ευθύνες του για το έγκλημα που συντελείται σε βάρος της χώρας και της περιοχής μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις αυτόν τον αγώνα και δεσμεύεται να ακυρώσει τέτοιου είδους μνημονιακές αποφάσεις.

 

-ΟΥΤΕ Ο ΑΔΜΗΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

 

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

 

 

Advertisements

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Εισάγετε τη διεύθυνση ηλ. αλληλογραφίας σας για να παρακολουθείτε τις νεότερες αναρτήσεις της σελίδας μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

  • 63,595 προβολές
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: