Διαβάζετε το κείμενο...
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Δελτίο τύπου

IMG_20141210_175855
Πολιτική εκδήλωση – συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους παραγωγικούς φορείς του Δήμου Βοïου πραγματοποιήθηκε σήμερα 10-12-2014 στη Σιάτιστα με θέμα το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, το ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ, τα προβλήματα των ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και τα προβλήματα των κλάδων της Γούνας. Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια της προετοιμασίας της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ, που θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου στην Κοζάνη για την κατάρτιση του Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Μακεδονία.
Στην πολιτική εκδήλωση εισηγητές ήταν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Σάββας Ρομπόλης, Διευθυντής του ΙΝ Ε ΓΕ.Σ.Ε.Ε., ομότιμος καθηγητής Οικονομίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, και Μιχάλης Μυτιληνάκης, μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, οι οποίοι παρουσίασαν τεκμηριωμένα και στα σημερινά δεδομένα τις βασικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ που αφορούν τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και το Ασφαλιστικό Σύστημα.
Στη συζήτηση πήραν μέρος αρκετοί με ερωτήσεις, θέσεις και προτάσεις. Οι παρακάτω εκπρόσωποι των φορέων, Δημήτριος Κοσμίδης, πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Σιάτιστας και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γούνας, Αθανάσιος Λάγγας , Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων, ΓιάννηςΡόνας, εκπρόσωπος των Λογιστών – Φοροτεχνικών Βοïου, έθεσαν τα χρόνια και τρέχοντα προβλήματα των κλάδων Γουνοποιίας και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, πρότειναν και συμφώνησαν να αντιμετωπισθούν ριζοσπαστικά από μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ από την Ο.Μ. Καστοριάς Γιάννης Αλκιβιάδης με παρέμβαση του παρουσίασε αναλυτικά την ολοκληρωμένη πρόταση του κόμματος για τον κλάδο της Γούνας για την Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Δυτικής Μακεδονίας .
Σχετικά με τον κλάδο της Εκτροφής Γουνοφόρων Ζώων, της μεταποίησης, εμπορίας και διακίνησης των προïόντων Γούνας, από το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ τονίσθηκε πόσο μεγάλη είναι η σημασία του στην τοπική οικονομία και την τοπική – περιφερειακή ανάπτυξη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ως βασικό κορμό της εθνικής οικονομίας και με αυτές ως αυριανή κυβέρνηση θα προχωρήσει στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, εξασφαλίζοντας κατάλληλο θεσμικό πλαίσιο και τους απαραίτητους χρηματοδοτικούς πόρους.

ΣΙΑΤΙΣΤΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΒΟÏΟΥ

Advertisements

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Εισάγετε τη διεύθυνση ηλ. αλληλογραφίας σας για να παρακολουθείτε τις νεότερες αναρτήσεις της σελίδας μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

  • 63,595 προβολές
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: