Διαβάζετε το κείμενο...
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Το δημόσιο αγαθό της εκπαίδευσης τέθηκε επί τάπητος στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15/12/2014 στο ξενοδοχείο Αλιάκμων Κοζάνης στα πλαίσια της εξειδίκευσης του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για τη Δυτ. Μακεδονία ενόψει της περιφερειακής σύσκεψης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20/12/2014 στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοίλων με την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Ο εισηγητής της εκδήλωσης, βουλευτής και υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τους στόχους και τις προτάσεις του κόμματος για την παιδεία. Η αύξηση των δαπανών για την παιδεία, η υπεράσπιση και διεύρυνση του δημόσιου, δωρεάν κοινωνικού χαρακτήρα της παιδείας και της έρευνας αποτελούν, όπως επισήμανε ο κ. Κουράκης, πρωταρχικό στόχο του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια εποχή που η ιδιωτική εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες και η παραπαιδεία αναπτύσσονται συνεχώς με ότι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα παροχής της εκπαίδευσης και για τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένας γόνιμος και ευρύς διάλογος με φορείς και πολίτες της ευρύτερης περιοχής σχετικά με την πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Δυτική Μακεδονία.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

P1 P2 P3

Advertisements

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Εισάγετε τη διεύθυνση ηλ. αλληλογραφίας σας για να παρακολουθείτε τις νεότερες αναρτήσεις της σελίδας μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

  • 63,674 προβολές
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: