Διαβάζετε το κείμενο...
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΑΝΟΥ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση πραγματοποίησαν την Παρασκευή 13/2/15 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαΐδας οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης Ουζουνίδου Ευγενία και Δημητριάδης Μίμης με τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας Κομάνου, ύστερα από πρόσκληση των τελευταίων για ενημέρωση στα προβλήματα που τους απασχολούν.
Ειδικότερα, οι κάτοικοι του Κομάνου ενημέρωσαν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για αίτημά τους σχετικό με την εντοπιότητα στις προσλήψεις της ΔΕΗ , ζητώντας τροποποίηση της τροπολογίας του Οκτώβρη του 2014, και για την αναγκαιότητα χρηματοδότησης των έργων υποδομής του νέου οικισμού τους.
Οι βουλευτές ζήτησαν πληρέστερη ενημέρωση για την πορεία των έργων υποδομής , επεσήμαναν την ολιγωρία των υπευθύνων στο ζήτημα της μετεγκατάστασης , υπογράμμισαν την ανάγκη διατήρησης της κοινωνικής συνοχής και της πολιτιστικής συνέχειας της τοπικής κοινωνίας και δεσμεύτηκαν να προσέλθουν σε μία νέα συνάντηση με τους κατοίκους του χωριού με την παρουσία όλων των βουλευτών της Π.Ε., του Δημάρχου και του Περιφερειάρχη, προκειμένου να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που τέθηκαν.
Το Γραφείο τύπου.

Advertisements

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Εισάγετε τη διεύθυνση ηλ. αλληλογραφίας σας για να παρακολουθείτε τις νεότερες αναρτήσεις της σελίδας μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

  • 63,674 προβολές
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: