Διαβάζετε το κείμενο...
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

ΣΥΣΚΕΨΗ Ν.Ε. ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
IMG_20150315
Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας κ. Θεόδωρου Καρυπίδη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15/3/14 σύσκεψη στην περιφέρεια με θέμα την υπάρχουσα κατάσταση και τα προβλήματα των νοσοκομείων στη Δ. Μακεδονία.
Από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ παραβρέθηκαν οι βουλευτές της ΠΕ Κοζάνης Ευγενία Ουζουνίδου και Δημήτριος Δημητριάδης και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Τάσος Πολιτίδης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Σταύρος Γιαννακίδης κατέθεσε ένα πλήρες σχέδιο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, όπως παρουσιάζονται σήμερα, με την υποστελέχωση και τον κίνδυνο κλεισίματος κλινικών, τις υποδομές, και την τραγική κατάσταση στο ΕΚΑΒ.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επισήμαναν ότι το σημερινό αδιέξοδο είναι απόρροια των μνημονιακών πολιτικών, ότι η κυβέρνηση θεωρεί την υγεία κοινωνικό αγαθό και ότι θα στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις, ώστε να αρθεί το σημερινό αδιέξοδο και να αποτραπεί κάθε προσπάθεια που έχει σαν στόχο την υγεία.
Στη σύσκεψη υπήρξε σύμπτωση απόψεων με αυτές της Περιφέρειας και αποφασίστηκε η άμεση κινητοποίηση για την επίλυση των προβλημάτων.
Την Πέμπτη 19/3/14 προγραμματίσθηκε η συνάντηση του Περιφερειάρχη και των βουλευτών της Δ. Μακεδονίας με τον Υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, στον οποίο θα κατατεθούν οι προτάσεις των άμεσων μέτρων για την επίλυση των προβλημάτων στο χώρο της υγείας.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Advertisements

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Εισάγετε τη διεύθυνση ηλ. αλληλογραφίας σας για να παρακολουθείτε τις νεότερες αναρτήσεις της σελίδας μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

  • 63,667 προβολές
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: