Διαβάζετε το κείμενο...
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Ελάχιστες οι αποχωρήσεις στην ΠΕ Κοζάνης

Οι 43 αποχωρήσεις των μέχρι πρότινος συντρόφων από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζανης αντιπροσωπεύουν το 6,7% των οργανωμένων μελών του.

Η συντριπτική πλειοψηφία της βάσης του κόμματος συνεχίζει τον αγώνα της μέσα και έξω από το κόμμα για ανοίξουν οι μεγάλοι λεωφόροι της δημοκρατίας στην χώρα μας.
Με αυτούς τους συντρόφους πορευτήκαμε μέχρι σήμερα δίνοντας την μάχη για την πολιτική αλλαγή, για τον κοινωνικό και πολιτικό μετασχηματισμό της χώρας. Δουλέψαμε επίσης για την ανάπτυξη ενός βιώσιμου τοπικού σχεδίου σε αυτή την περιοχή των μεγάλων διενέξεων και των ταξικών προκλήσεων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης διατήρησε υψηλό επίπεδο πολιτικού πολιτισμού και δεν μετέτρεψε σε προσωπικά τα πολιτικά προβλήματα.
Δεν υπάρχουν για μας προσωπικά ζητήματα με κανέναν από τους αποχωρήσαντες συντρόφους, αλλά πλήρης διάσταση πολιτικών απόψεων, για το σήμερα και το αύριο της χώρας.
Στις εσωκομματικές διαδικασίες, αλλά και στις ευρύτερα κοινωνικές, δεν είδαμε ούτε μία φορά να κατατίθεται ένα πολιτικό ή τοπικό σχέδιο, αλλά συναντήσαμε την ανέξοδη επιμονή ενός αντιπολιτευτικού λόγου και μιας ακραίας εσωστρέφειας που δεν άφηναν περιθώριο για την ανάπτυξη του κόμματος.
Όλα αυτά θα κριθούν σε λίγες ημέρες από τον ελληνικό λαό, που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την τύχη της χώρας και αυτός θα κρίνει το μέλλον του. Σε αυτές τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει με ένα πλήρες πολιτικό σχέδιο για την έξοδο της χώρας από την κρίση και ένα κυβερνητικό πρόγραμμα συνέχειας του προηγούμενου που υπονομεύτηκε εντός και εκτός της χώρας οδηγώντας στην πτώση της κυβέρνησης.
Στον ελληνικό λαό οφείλουμε να πούμε την αλήθεια, όσο δύσκολη και εάν είναι δίνοντας μία ελπιδοφόρα προοπτική για το αύριο. Και αυτός είναι που θα κρίνει όλους και όλα.
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης
Advertisements

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Εισάγετε τη διεύθυνση ηλ. αλληλογραφίας σας για να παρακολουθείτε τις νεότερες αναρτήσεις της σελίδας μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

  • 63,595 προβολές
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: