Διαβάζετε το κείμενο...
ΠΛΟΗΓΗΣΗ

ΝΙΚΗΤΕΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σήμερα Κυριακή 14/2/16 διεξήχθη η προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου των 4 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα τα φλέγοντα ζητήματα της περιόδου.
Τις προηγούμενες ημέρες διατυπώθηκαν απειλές για την ακύρωση της συνέντευξης από τους γνωστούς πολιτικούς κύκλους  που υποδαυλίζουν εδώ και ημέρες κάθε δυνατότητα διαλόγου και καταλύουν κάθε έννοια δημοκρατίας.
Σε αυτό το κλίμα συνέτειναν γνωστοί δημοσιογράφοι της  περιοχής οι οποίοι   ενημέρωσαν επιλεκτικά αγρότες από τα μπλόκα για την συνέντευξη λέγοντας τους για επικείμενη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και προτρέποντας τους να εισβάλουν σε αυτή. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ενώ κυλούσε ομαλά η συνέντευξη πληροφορούσαν επιλεκτικά κεντρικά ΜΜΕ ώστε να προβάλουν τα γεγονότα κάτω από την δική τους μυωπική λογική.
Παρ΄όλα αυτά προχωρήσαμε στην Συνέντευξη Τύπου γιατί:
-Δεν εκχωρούμε σε κανένα το δικαίωμα μας να εκφραζόμαστε ελεύθερα σαν πολιτικό κόμμα να μιλάμε στους πολίτες και να καταθέτουμε την άποψη μας.
-Δεν διαπραγματευόμαστε το στοιχειώδες δημοκρατικό μας δικαίωμα να λειτουργούμε σαν συλλογικός πολιτικός οργανισμός.
-Δεν μπορεί να γίνει δεκτό  κανένα επιχείρημα για το πως μία εσωτερική δική μας διαδικασία μπορεί να ενοχλήσει ή να επηρεάσει τις κινητοποιήσεις που είναι σε εξέλιξη.
Με την μαζική παρουσία των συντρόφων και πολιτών ξεκίνησε η συνέντευξη, ενώ την ίδια ώρα υπήρξε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από αγρότες των μπλόκων Πολυμύλου και Βοίου.
Οι αγρότες διεκδίκησαν το δικαίωμα τους να μιλήσουν για τα αιτήματα τους και μετά από συνεννόηση εισήλθε στον χώρο πολυμελής αντιπροσωπεία τους που διατύπωσε τα αιτήματα τους και ακολούθησε συζήτηση με τους βουλευτές.
Στο τέλος της συζήτησης και ενώ οι  αντιπροσωπείες των δύο μπλόκων καταχειροκροτήθηκαν από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, εισέβαλε στον αύλειο χώρο μία ολιγομελής ομάδα του μπλόκου  Αμυνταίου και προέβει σε ακατονόμαστες ύβρεις και τραμπουκισμούς.
Ήταν οι ίδιοι άνθρωποι που βιαιοπράγησαν σε πολίτες στην εκδήλωση του Αμυνταίου και σήμερα αφήνοντας το μπλόκο τους διένυσαν περίπου 60 χιλιόμετρα για να διασύρουν για μια ακόμη φορά τους αγώνες των αγροτών.
-Χαιρετίζουμε την συντεταγμένη παρουσία των μπλόκων Πολυμύλου και Βοίου, την αγωνιστική τους διάθεση και την διεκδίκηση τους να εκφράσουν τα αιτήματα τους.
-Χαιρετίζουμε την μαζική παρουσία μελών και πολιτών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης, που έδειξαν με την στάση τους υψηλό επίπεδο πολιτικής συμπεριφοράς και πολιτικού πολιτισμού.
Σήμερα νικητές ήταν ο πολιτικός διάλογος και η Δημοκρατία
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Advertisements

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Εισάγετε τη διεύθυνση ηλ. αλληλογραφίας σας για να παρακολουθείτε τις νεότερες αναρτήσεις της σελίδας μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

  • 63,667 προβολές
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: